Rabu, 20 Februari 2013

Kenapa Perlu Sertai GSR?

KENAPA ANDA PERLU SERTAI GSR ?? ..sudah ramai yang menyertai GSR...

1. Gsr Membekalkan Emas Perak Dengan Harga Borong (Modal Kecil) 

2. SISTEM: Sistem Tempahan & Pemasaran Online Yang Mantap ( www.gsr2u.com.my/mullah ) Dan Ramai Pesaing Sihat Mengikut Teknik Pemasaran Online Gsr. Alhamdulillah..

3. PRODUK: Produk Setiap Bulan Sentiasa Di Tambah ( Sasaran 400 Produk Tahun 2013)

4. MARKETING: Ilmu Teknik Marketing & Potensi Diri Akan Dikongsi Oleh Ceo Gsr Sendiri Ini Sedikit Sebanyak Dapat Membantu Anda Untuk Berjaya Dalam Bidang Perniagaan Insyallah. Tips Perniagaan: Untuk memastikan halatuju sebuah company berdaya saing kena Lihat dari segi potensi syarikat tersebut untuk kembangkan perniagaan.

5. KURSUS PROFESIONAL & KEUSAHAWANAN ( 2 HARI 1 MALAM ) Bernilai RM1500- DisediAkan KHAS untuk anda Berjaya dalam bidang perniagaan EMAS PERAK GSR ( PERCUMA)

6. Usah Bazirkan Wang Beribu-Ribu Untuk Menyertai Mana-Mana Syarikat Sedangkan Anda Dibiarkan Berseorangan Tanpa Hala Tuju Dan Bantuan Pemasaran. (Bantuan latihan)

7. Sistem Kepimpinan Mengikut Negeri Yang Dilantik Membantu Anda Berjaya Dan Menyelesaikan Sebarang Pertanyaan Dengan Cepat.( Kepimpinan)

8. Konsep Mentor & Mentee Dapat Mengeratkan Hubungan Kerjasamaa Diantara Semua Pengedar Di Seluruh Malaysia Dalam Bidang Perniagaan.

9. Menyediakan Modal Belian Emas Terpakai ( Untuk Membeli Emas Diluar)

10. Perhidmatan Penghantaran Percuma Seumur Hidup Bagi Ahli-Ahli Yang Mendaftar.

11. Bantuan pemasaran di media massa seperti akhbar, majalah, seminar dan pembukaan booth.( Bajet disediakan)

12. Personal Coaching secara PERCUMA, samada melalui online dan offline. Team Groups Pengedar Seluruh Malaysia ( disediakan untuk membantu anda menjawab persoalan dan sebagainya)

13. Dan Banyak Tips2 Rahsia Pemasaran Akan Dikongsi Oleh Ceo Gsr Sendiri Kepada Anda Semua..

14. MAAF : Kami tidak menjalankan sebarang aktiviti SKIM CEPAT KAYA YANG MENJANJIKAN PULANGAN SETIAP BULAN SEPERTI HIBAH , DIVIDEN yang menyalahi Undang-Undang Bank Negara Malaysia. Pihak GSR hanya membekalkan emas perak dengan harga borong kepada mereka yang ingin berniaga secara kecilan. ( JUAL BELI ) - Tiada jualan tiada untung runcit .

Tahukah anda bahawa 90% usahawan gagal apabila mereka lemah dalam bidang pemasaran walaupun ada duit berjuta2...So elakkan kita daripada menjadi salah sorang daripada mangsa kegagalan tersebut. JOm mencari ilmu...

Ingin lebih lanjut Jom sertai SEMINAR PEMBANGUNAN USAHAWAN EMAS PERAK GSR DI PERINGKAT NEGERI. Atau layari :www.gsr2u.com.my/mullah

PERINGATAN KERAS : PROGRAM INI TIDAK SESUAI UNTUK MEREKA YANG SUKA SKIM CEPAT KAYA. Kami di GSR tidak menjalankan sebarang aktiviti SKIM CEPAT KAYA YANG MENJANJIKAN KEUNTUNGAN SETIAP BULAN / DIVIDEN / HIBAH yang menyalahi UNDANG-UNDANG BANK NEGARA MALAYSIA - HARAP MAKLUM.Tiada ulasan: